om oss

Din lokala IT konsult i Nordöstra Skåne

Vår inställning


När det gäller datorer och IT, finns det få problem man inte kan lösa inom rimlig tid. Det gäller att först verkligen förstå problemet och sedan se vad teknik och teknologi kan erbjuda för möjligheter för bästa möjliga lösning. Vi älskar teknik och teknologi därför uppdaterar vi oss ständigt med det som är aktuellt i marknaden.


Vuega började i konsultbranschen under 2009 med ett uppdrag i Stockholm hos H&M som rapport- och systemutvecklare. Tidigare hade vi arbetat i olika omgångar med programutveckling, databaser, webbutveckling, samt hårdvaru-installationer.


Vi har arbetat med databaser och programmering sedan 2001, antingen i kortare uppdrag eller fleråriga projekt i konsultroll. Vi kan hjälpa er med IT frågor hur enkla eller avancerade dem än är och är inte intresserade av att "bara sälja" er timmar utan vill snarare fungera som ett bollplank när ni väljer er IT strategi.


Vi kan hjälpa er definiera era IT processer alternativt hur IT kan vara en del av era företagsfunktioner. Är något för krångligt? Går det kanske att automatisera och säkra funktionalitet och leveranskvalitet samt undvika stopp i produktionen?


Vi kan leverera kompetens på avstånd på telefon och mejl, eller på plats i konsultroll. Kan inte vi leverera något, så känner vi garanterat någon som kan hjälpa er istället. Då kan vi även vara bryggan mellan er och andra parter om ni så önskar.